Rendelési feltételek

Rendelési feltételek

 

 

Hová szállítunk ki?

Rendeléseket – ingyenes házhoz szállítással ,amely a zölddel jelzett mezőn belül – csak Budapest meghatározott kerületeiből (I., II.részlegesen, III.részlegesen, V., XI.részlegesen, XII.részlegesen, XIII.részlegesen) tudunk fogadni, részlegesen. Buda egyéb területeire csak külön térítés (szállítási díj) fizetése ellenében tudunk vállalni és  tudjuk kiszállítani, amennyiben a futár  egyébb címei mellett  megoldható .

Regisztráció során kiszállítási címnek NEM csak olyan adható meg, mely az  kiszállítási területünkbe esik  (lásd. térkép zöld mező). Amennyiben a megadni kívánt címed  nem található meg az ingyenes kiszállítási körzetben ,  és vállalod a külön díjjat (szállítási díj 300-2000ft lehet), hívd diszpécserünket a 06 20 611 4444-es számon további felvilágosításért.

Mikor rendelhetsz?

Rendelni délelőtt 10 és este 22 óra között lehet.

Hogyan rendelhetsz?

(1) Online – Itt a tavernaminosz.hu webáruházban, regisztráció után. (A megrendelő köteles a regisztráció során kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni!)

Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termékek képzik. A vételárak tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást, és – az ingyenes kiszállítási zónánkon belül – a házhozszállítási díjat. A termékekről bemutatott képek lehetnek csupán illusztrációk.

A tavernaminosz.hu rendelési rendszere az elektronikus megrendelésedet e-mailben igazolja vissza, legfeljebb 15 percen belül, ekkortól válik a megrendelés aktív rendeléssé. Amennyiben nem érkezik visszajelzés elektronikus úton, kérjük hívd diszpécserünket a megadott ügyfélszolgálati telefonszámon, ő ad információt a rendelésed státuszáról.Online rendeléskor a „Kosár” tartalmát szabadon változtathatod egészen a megrendelés véglegesítéséig. (A felvett tételek törölhetők, rendelési mennyiségük növelhető, csökkenthető.) Az elküldött megrendelést csak a feladástól számított 5 percen belül mondhatod le, vagy módosíthatod, kizárólag telefonon. Áfás számla iránti igényedet (a megrendelés „fizetés” fázisában) tudod jelezni, a számlaadatokat ekkor kell megadnod. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt nem őrizzük meg.

 Telefonon– Számaink: 06 20 611 4444  ;  06 20 471 3168 06 1 212 6940 (az I., II., III.,V  .,  XI ., XII., XIII. kerületben)

A minimális rendelési összeg 1390. Ft.
Az egyéb kedvezmények az akciós ételek árára nem vonatkoznak!

Hogyan fizethetsz?

A megrendelt termékeket futár szállítja ki, (utánvéttel) készpénzben vagy étkezési utalvánnyal (Sodexho, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner,
Posta Paletta, Erzsébet) fizetheted. Netes rendelés esetén fizethetsz bankkártyával (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Elektronikus) és OTP-s, MKB-s, 
Szépkártyával is. K&H SZÉP elfogadás a K&H Bank szerverén keresztűl, zárt (HTTPS) környezetben történik (jelenleg teszt üzemben). (Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.)


Általános Maestro ügyféltájékoztató

Gondod, problémád van? Reklamálni szeretnél?

A megrendelés teljesítésével kapcsolatosan felmerülő problémákat kérjük jelezd telefonon, e-mailben vagy a Kapcsolat menüpont alatt küldhetsz részünkre üzenetet.
Ügyfélszolgálati telefonszámunk: 06 1 212 6940 


SZÉP kártyával történő fizetéshez szükséges adatok előzetes közlése, fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása

A K&H SZÉP kártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet K&H SZÉP kártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják.
 
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információ
 
Az Ön személyes adatainak védelme a (Toscana Mini Kft) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk. 
 

Adataink

A Taverna Minosz webáruház üzemeltetője a Toscana Mini Kft.
Székhelye: 1027 Budapest, Erőd utca 9.
Telephelye: 1027 Budapest, Erőd utca 9.
Adószáma: 23692460-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-973788
Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Ügyfélszolgálat: 06 1 212 6940
Üzletvezető: PÁL  Tamás János

E-mail: rendeles@tavernaminosz.hu