Étlapunk

Egyszerű, de mégis laktató a héjában sült burgonya görögösen szervírozva. Sok tejszínnel, fokhagymásan-citromosan, oregánóval és egy csipetnyi petrezselyemzölddel díszítve. Fejedelmien finom!
490Ft
A mindenki által ismert krumpli nálunk új életre kel! Mert a Taverna Minoszban jellegzetesen görög, illatos fűszerektől frissül fel. A kemencében paprikával és vöröshagymával együtt sül a burgonya.
490Ft
Sokan kérnek extra pitát egészséges előételnek vagy étkezés utáni ropogtatnivalónak. Az egyik legősibb étel, még kemence sem szükséges hozzá: eredetileg forró, lapos köveken sütötték meg, ezért ilyen a formája. Próbáld meg görögösen: olajbogyóval és tzatzikival együtt!
190Ft
Köreteink ízélményét hagyományos fűszerekkel és fokhagymával élénkítjük, még változatosabbá varázsolva gasztronómiai életünket. A vegyes zöldségekből álló mixünket – padlizsánt, paprikát, cukkinit – bársonyos olívaolajon pirítjuk meg. Természetes ízek, természetesen, egészségesen!
850Ft
A natúr rizsköretet is izgalmassá lehet tenni? Igen! Elég hozzá néhány hagyma, meg egy kis petrezselyemzöld, és persze némi szakértelem. A várt hatás nem marad el – akár önmagában is fogyasztható.
490Ft