Étlapunk

Egyesek szerint a baklava jelentése: „a bizánciak kedvence”. Számtalan variációnk egyike édes tésztára, amikor is dió, mandula és fahéj is kerül a réteslapok közé. Majd mindezt kemencében aranybarnára sütjük, és a süteményt mézzel tovább édesítjük. Stílusos befejezése egy remek vacsorának!
690Ft
Macedóniából származik és itt is készült el a világ legnagyobb ilyen jellegű süteménye. A 250 kilogrammos tésztatömeg 20 méteren át kígyózott az utcákon. Mi Krétán szeretjük a keleti ízeket, ezért fahéjasan készítjük ezt a réteslapok közé csurgatott grízkrémet. Meglátod, imádni fogod!
590Ft
A fenséges ebéd vagy vacsora nem lehet teljes desszert nélkül. Jöhetnek a sütemények? A görög nyalánkságok gyakori összetevői a gyümölcsök, az olajos magvak, a fűszerek, a búzadara és a méz. Az igazi kedvenc azonban a réteslapok közé töltött, tejjel gőzölt vaníliás gríz. A rétestésztát aranybarnára sütjük, tálaláskor citromos-cukros-mézes sziruppal öntözzük meg. Készülj fel – látványnak is magával ragadó!
590Ft
Könnyed, krémes joghurtunkat virágmézzel gazdagítjuk. A jól ismert édes, tápláló finomságot gyakran választják vendégeink desszertnek. Mi szívből ajánljuk Neked, egy felejthetetlen görög vacsora utolsó fogásaként.
450Ft
650Ft